Luft til vann varme­­pumper

Våre luft-vann varmepumper er utstyrt med et innovativt lavenergisystem som gir perfekt innetemperatur og gir hjemmet varmt tappevann selv når det er veldig kaldt ute. En luft-vann varmepumpe varmer opp og kjøler ned hjemmet for best mulig inneklima. Det er også renere, sikrere, billigere og mer miljøvennlig enn gass, olje eller elektrisitet.

Panasonic Luft til vann varmepumper

Panasonics luft til vann varmepumper overgår alle andre anlegg i effekt og ytelser. Som eksempel yter den patenterte T-CAP serien nominell varmepumpe effekt helt ned til -20°C uten bruk av det innebyggede backupelementet. Det er det ingen andre varmepumper i markedet søm gjør. T-CAP 9kW modellen yter da opp til 9kW helt ned til -20°C før den dabber av noe i effekt når det blir enda kaldere. Den stopper varmepumpedriften når det blir kaldere enn -27°C og da går den på ren backup, men starter automatisk opp i varmepumpedrift igjen når det blir varmere. Panasonic Aquarea luft til vann varmepumper kommer i en mengde modeller som vi skreddersyr for enhver bolig. Her finnes 3, 5, 7, 9, 12, 14 & 16kW i split, Monobloc og den nyeste varianten som kalles «All in One». All in One er egentlig også et split system, men innedel, varmtvannstank og de fleste komponenter man trenger er bygget inn i en pen innedel.

Kontakt Stoa Elektronikk

Bestill service, pristilbud eller uforpliktende befaring. Du kan også ringe +47 37 01 22 80 eller send e-post til post@stoaelektronikk.no.

Stoa Elektronikk AS

2 weeks 4 days ago

Viktig å passe på varmepumpen 😊

Stoa Elektronikk AS

1 month 2 weeks ago

Tips i kulda 😊

Stoa Elektronikk AS

1 month 3 weeks ago

På leit etter varmepumpene😅 tips i snøen skuff varmepumpen frem, fyr godt inne med andre varmekilder sett varmepumpen på kjøling og 16 grader da tiner