Luft til vann varme­­pumper

Våre luft-vann varmepumper er utstyrt med et innovativt lavenergisystem som gir perfekt innetemperatur og gir hjemmet varmt tappevann selv når det er veldig kaldt ute. En luft-vann varmepumpe varmer opp og kjøler ned hjemmet for best mulig inneklima. Det er også renere, sikrere, billigere og mer miljøvennlig enn gass, olje eller elektrisitet.

Panasonic Luft til vann varmepumper

Panasonics luft til vann varmepumper overgår alle andre anlegg i effekt og ytelser. Som eksempel yter den patenterte T-CAP serien nominell varmepumpe effekt helt ned til -20°C uten bruk av det innebyggede backupelementet. Det er det ingen andre varmepumper i markedet søm gjør.

T-CAP 9kW modellen yter da opp til 9kW helt ned til -20°C før den dabber av noe i effekt når det blir enda kaldere. Den stopper varmepumpedriften når det blir kaldere enn -27°C og da går den på ren backup, men starter automatisk opp i varmepumpedrift igjen når det blir varmere.

Panasonic Aquarea luft til vann varmepumper kommer i en mengde modeller som vi skreddersyr for enhver bolig.

Her finnes 3, 5, 7, 9, 12, 14 & 16kW i split, Monobloc og den nyeste varianten som kalles «All in One». All in One er egentlig også et split system, men innedel, varmtvannstank og de fleste komponenter man trenger er bygget inn i en pen innedel.

Kontakt Stoa Elektronikk

Bestill service, pristilbud eller uforpliktende befaring. Du kan også ringe +47 37 01 22 80 eller send e-post til post@stoaelektronikk.no.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: (#10) To use "Page Public Content Access", your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook.

4 uker siden

Stoa Elektronikk AS

Vi har toppmodellen på lager! Premium presterer i virkelig kaldt klima, men er også superstille og lever garantert lengst med Bluefin i utedelen 🤩 bit.ly/2Pm6RUs ... Se merSe mindre

Se på facebook

4 månder siden

Stoa Elektronikk AS

Vi får endel spørsmål om det er nødvendig med service på varmepumper. Her er et eksempel vi har målt på. Før service var utblåsning fra varmepumpen 3,5 m/s og etter 4,3 m/s en økning på 23% og varmepumpen var ikke veldig skitten. Så service er viktig for å beholde effekten av varmepumpen. vår/sommer er tid for service. Ta kontakt så fikser vi det. Ha en strålende dag 😊 ... Se merSe mindre

Se på facebook